mereka yang tegar

Thursday, March 31, 2011

mana hilang

Ini print screen slip peperiksaan saya untuk semester ini. Tiba-tiba perasan ada satu perkataan tercicir.

Ijazah Sarjana Muda - Sains. uik? Yang pasti, selama ni saya ambil Ijazah Sarjana Muda Pendidikan - Sains.

Mana hilang pula perkataan Pendidikan tu. Pertama kali dalam slip peperiksaan tulis ISM- Sains. Dan dalam profil pelajar di portal UPSI pun sama, tiada lagi perkataan Pendidikan pada status ijazah pra graduasi saya.

Oh, mungkin perkataan Pendidikan tu tercicir dari poket. Atau terselit celah handbag. Mungkin juga dah hancur dalam mesin basuh masa dobi pakaian.

Mari tolong saya cari.

nota tumit : kalaupun ini merupakan kesilapan teknikal, saya tak suka berlaku kesilapan teknikal sebegini.


Update 31 Mac.
UPSI, jangan la buat melawak kasar macam ni lagi. Saya tak suka tau.

9 komen tak puas hati:

kakngah said...

tercicir kt karim koner kot.. hihihi!!

ana said...

lain maksudnya tu...kena gak pertahan pendidikan tu...kata cikgu kan... :)

jAuh hAti said...

hoho..penat ah blaja cekgu 4 taun. senang2 je tercicir. ^^

Exora said...

owhh..sungguh x puas ati..npe leh jadik cmni?x boleh la wt kami cmni, lemah semnagt aku nk study lg..

Exora said...

uhh..sungguh x puah ati..hilang semangt nk study ag..

HEROICzero said...

check la dulu. baru senang hati. benda kecik2 macam ni kadang2 bawak macam2 kesulitan nanti.

check!

a kl citizen said...

Penting benda macam ni ain, ada cikgu yang dah posting, dek kesilapan major n minornya, terpaksa mengajar subjek yang tidak berkait dengan latihan yang diterimanya....

Hati-hati

Insan Marhaen said...

jika betul, selamat hari jadi..ya Ain. jaga mak dan baba elok-elok ya...

IMANSHAH said...

kesilapan manusia