mereka yang tegar

Friday, April 03, 2009

Saya si manja 19!

salam'alaik. saya dah tua ke? hermm..sekarang tengah terharu. Pertama, sebab tengok ucapan hari lahir buat saya dari Mama di blognya. Terima kasih Mama! Terima kasih juga untuk mesej ingatan dari Baba.

Kedua, sebab dah tengok entri nakal Cik Tira khas untuk saya. Hampeh punya budak. Dia tunaikan semua wish list hari lahir saya. Terima kasih. Hahahahaha.. nak tahu? tengok sini. Saya suka gambar yang dia edit. Siap dah buat desktop background dahhh.

Terima kasih untuk sesiapa yang mesej saya ya. Cik Amal yang manis, Cik Yana, Cik Ziela, Hafidh dan my abang sayang Pakcik Padil. Ini antara yang terawal hantar mesej.

huhuhu, saya letih. Maaf. tak dapat nak balas mesej kalian. Juga tak dapat buat panggilan. dah expired plakkk! adoiii...lepas ni saya akan cerita perjalanan saya ke Kedah sepanjang malam 1 April hingga pulang ke Tanjung Malim malam 2 April... 

Saya dah 19 tahun!

la la la

7 komen tak puas hati:

MuhD NoR AzyM said...

Wee~

Yea2..ain dah tua..=p

Eyeda Eton said...

cepatnya dia dah tua setahun..
takpe,
aku masih lebih tua..

selamat menempuh hari ketuaan..
hehehe..
doakan segala yang terindah untuk ang..

handhalah ibnu kamil said...

ain...selamat hari lahir.

sory arh. aku tak ingt ari jadi mu.
nasib bek ko tulis kat sini.

buleh jga aku wish kan?
hehhe.

~moga ilmu,iman, dan taqwa bertambah sempena bertambahnya umurmu~

aRe-NEen!~ said...

aaaaaaatchoooommm!~
hikhik samat ari laher...ko dah sebaye r ngan ak kirenye..hikhik!

kak_matul said...

HEPI BIRTHDAY MY LIL' DEAR!!!!!
hehe...

~cutebabygirl~ said...

cik ziela tu aku kah??hahah~ =p

Olddream said...

adeh..lambat wish..

selamat ari jadi..hehe
semoga panjang umur, murah rezeki, diberkati..sihat and happy...amin..