mereka yang tegar

Wednesday, April 22, 2009

ada orang curik entri aku!

aku tengah marah ni
grr..grr..grr...
arghh!!
MySpace
marah!
dengan bangganya dia copy n paste entri aku kat blog dia
dah la dia tukar-tukar sikit isi entri aku
grrr..grrr...
MySpace
paling aku marah,
dia tak linkkan blog aku sekali kat blog dia!
adakah patut???
aku terasa nak sangat-sangat denda dia.
hahaha..sebenarnya aku rasa bangga & nak terkembang lubang hidung ni..MySpace
ada orang terkagum dengan tulisan aku lalu letakkan di blog dia...takpa, anda dimaafkan. ahaks!

10 komen tak puas hati:

F.Aminurrashidd said...

semakin banyak emoticon kucing itu nmpak gayanya.. ambil daripada siapa ya? =) (dengan senyuman sekadar senyuman)

Eyeda Eton said...

peminat kot tu..
hehe

ain fathihah said...

amik dr abu..

hehehehhehehehe

yg comel kita sama2 kongsikn

athirah hanafiah said...

itu namanya plagiat tu..
dahlah sebijik sejiban ambiknye..
aiyolah hai..
sebb tu aku disable right click kat blog aku..
bajet mcm ade jer orng nak plagiat aku kan..
hahaha

F.Aminurrashidd said...

ini adalah tag versi komen:.. abu amek daripada siapa ya? ahahaha~

paan said...

cis...semangat aku tgk entri tue..rupanya tag jer.huh

ain fathihah said...

eh? entri yg ni bukannya tag pn
sejak bila plak aku pandai tag org ni..

huhu

ain fathihah said...

eh? entri yg ni bukannya tag pn
sejak bila plak aku pandai tag org ni..

huhu

azlanlin said...

:: Setiap entri yang ditulis ::

Kalu tak mintak kebenaran : itu penanda, kena curi..>> Jika dipositifkan, :: ada orang berkenan dgn entri tu..

TAHNIAH ler... nasib baik dpt kesan jejak kaki pencuri tu. heheh

olddream said...

Entri tuh aper :P