mereka yang tegar

Monday, April 20, 2009

Abu, nak cakap ni..

Abu, aku nak beritahu kau ni...

Ala, macam mana nak cakap ni ekk..

malu plak

iskk!

Abu, nak cakap ni.....

ehemm3x!

followers aku dah 50! 

hehe

tu saja mau cakap

sekian

8 komen tak puas hati:

handhalah ibnu kamil said...

aku suka ko letak nama aku tu.
abu.
hahaha.
kan elok kalau ko buat hyperlink sekali.
uik.
folower ko 50?
kalau aku resing keluar,
mesti jadik 49 kan2.
hehe.
tapi aku tidak begitu.
aku kan promote blog aku sekarang jjga. keh3.

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

eeeeeeeeeee....

follower aku 20 x kecoh2 pon... perlu ke???

la la la~

MuhD NoR AzyM said...

Hehe..

Tahniah cik ain! =D

Yamamura Kazuma said...

wakakaka..pelik tetapi benor..

neem said...

huhuh...

neem baru 13, adeeii

paan said...

xnak follow aku ke ?? hahaha.saja promote blog..nak tambah follower..

paan said...

ops....ko dah follow aku..lupa lak..pas bagi komen baru nak tgk..teruk tul aku.thanks sebab menjadi antara insan yang follow blog aku.

alang said...

haha. Ko ngn Abu tengah bersaing follower sape byk lagi ke?haha. Adei. Ada jugak kes mcm ni eh.