mereka yang tegar

Thursday, April 30, 2009

award dari abu, untukku

Terima Kasih Encik Abu Handhalah

award ni memang untuk orang yang comel-comel

macam aku ni

hehehe

ni haa, aku dah tampal award hang dalam blog aku..

19 komen tak puas hati:

Anonymous said...

Salam...
suka la kat awk...memang comell, nama pun best sesuai ngan awk...nanti bila da kawin nak namakan anak saya cam nama awak..x kisah kan kalo saya curi nama tu hehehe..(^_^)

ain fathihah said...

wslm. ok, tq anonymous..

(sapa la yg kenakan aku ni)

hehe

Coretan Semalam said...

hahahah,.,,,peminat misteri

Anonymous said...

Hehehee~~~
you touch my heart...hati2 ya anda sedang diperhatikan (^_^)

ain fathihah said...

elooo encik/cik tak tahu nama..

mna ada saya buat apa2 kat awak

apatah lagi nak sentuh jantung awak (terjemahan secara bebas oleh siswi Bio, heart=jantung)...


adess

ain fathihah said...

haa, pasal nak curik nama..
amatlah dialu-alukan...


tapi, kena la tahu pasal nama saya kan?

hihi

nama ni sesuai nak bagi kat anak perempuan sulung saja..

sebab?


NURUL=CAHAYA
AIN=MATA
FATHIHAH=PEMBUKAAN

cahaya mata pembukaan = anak sulung...


hehe

sekian

alang said...

award utk org2 comei? hehe. Comei2. ;D

alang said...

Uik. Ada secret admiral eh.hehe.

handhalah ibnu kamil said...

entah2 alang.
haaha.
yg admire kat ko tu.

abis la ko ain..
hehehe.

aku nak bagi nama anak aku..
ain penutp bleh tak?
hehehe

anak bongsu..
bleh?

terima kasih ya ain.
sbb menghargai awar aku yg cantek itu.
hahaha.

ain fathihah said...

haha..aku rasa anonymous ni budak2 upsi yg saja nak kenakan aku..

Anonymous said...

Saya akan terus perhatikan awak....(^_^)

ain fathihah said...

erk?
alamak
menakutkan la pulak..

huhu

Anonymous said...

NURUL AIN FATHIHAH....nama secantik dan semanis orangnya...(^_^)

ain fathihah said...

wei..seram la wei..

sapa yg nak kenakan aku ni

Anonymous said...

Saya bukan budak UPSI la Ain...saya cuma suka kat awak jer...tak boleh ke nak suka kat awak Cik NURUL AIN FATHIHAH he3x...suka la sebut nama tu (^_^)

neem said...

lalalalaaaa~~

secret admire kot??

tehais said...

srikandi,baru saya tau mu nie anak sulung mama moden ye ;)

tehais said...

hahaha.ada peminat misteri :P
Ayat ngorat pun lawak gila.keh keh

ain fathihah said...

itu bukan ngorat

menyakat