mereka yang tegar

Monday, February 09, 2009

notis budak hilang!



NOTIS ORANG HILANG!

kepada sesiapa yang terjumpa budak comot di atas

sila hubungi saya atau tolong pulangkan dia kepada saya

saya mahu dia

sebab

dia ambil rojak saya!

pulangkan!!

hehe, jangan marah ya.

entri di kala kebosanan

19 komen tak puas hati:

Pjoyz Zul said...

Amboi... bf hilang pun nak post kat blog ke? hahahahahah...

teringat ayat kat frenster " Aku ingin menjadi yang Halal untuk mu"... hehehehe

Luth Textile said...

pakwe la tu

athirah hanafiah said...

mengapakah aku seperti memahami apa yang tersembunyi di sebalik post ini?
~lalalala~

nite dear..

ain fathihah said...

to abg pjoy : hehe, post kt cni, senang ckit nk cari...kn kn?

to luth : ehem, ya..ini bakal menantu Baba saya.

to tira : haha, hg memang sll faham entri aku kn? dah paham...p tdoq nuuu!

MuhD NoR AzyM said...

Ler..ak ingat sape yg hilang..rojak rupenye..ciss.

world of my own said...

kepada budak yang hilang, kalau anda x kembali kpd ain, sy gtau bapak saya. haha ^^

mama moden said...

salam
la, camna boleh hilang?
lepas mkn rojak tu dia p cari nasi ayam kot!
nak mama tlg carikan ker, dr sini dekat sikit....

humaiRah said...

dia ada kat tmpat neem arr... makan tomyam. kui3..

kim salam kat dia

nurulnadiah said...

Fawis ke tue?

Pjoyz Zul said...

Abang nak jadik bakal menantu Baba gak leh? hahahahaha

srikandi_kasih said...

wah..ain...
dh ade bf..sian kat dot..dot..dot..
mesti dia kecewa..huhu...
ain..g blog akak..n bt cbrn tu ekk..huhu..k.

ain fathihah said...

to kak nadiah, isk3..bukan fawis la..dah sah2 orang yang hilang ni tak pakai cermin mata..huhu

to kak bieb, hahaha..siapa pulak yang jeles ni...akak pun nak diiklan hilang jugak ke?

to nim, haa, suruh dia balik cepat. jangan makan tomyam banyak2, dah la x ajak ain!

to abg pjoy, errr?? boleh3, ain ramai adik perempuan..pilih la..hihi..Bakal menantu Baba jugak tu

Bro knie said...

hehehehe...

bukan rojak yang dicari...
tapi si jejaka tu yang diinginkan..:) ain...ain...:)

Pjoyz Zul said...

Hahahaha.... patut kan.. bukan wat notis budak hilang... wat notis amaran... "Perhatian kepada sesiapa yang ternampak orang didalam gambar ini, sila suruh dia meminang saya secepat mungkin". Hahahahaha. begitulah.

ain fathihah said...

ahaks!
abg pjoy ni
mna leh bt notis camtu
terkezut Baba ain nt

"ehh anak aku dh gatal nk menikah"

Han Ri said...

memang dh gatei bebenor dah =]]

Bro knie said...

hahahaha...nka sambung nyakat... jangan x kuar lak komen ni...

tol 2 semua...

die ni nak kawin da ni...

hehehe...

sakat die lagi...

jangan dak yang hilang ni meminang pakai blog lak nanti,,

hehehe...

teruskan perjuangan menyakat si rasa sayang(sayang pada pemakan rojak je) hehehe

rasa2 kan sayang itu untuk merasai sayang itu...

humaiRah said...

alaa...bro knie, apa2 pun, adik2 kamu di sni x akan lintas abg! yeahh

mama moden said...

salam
hah, sesaper yg pandai2 menyakat2 anak mama & yg hilang tu? xper klu betul ada lamaran nanti mama post dlm blog mama moden k! hehehe