mereka yang tegar

Sunday, February 15, 2009

kawan yang tak patut

Ini kawan saya. Kawan yang Ain Fathihah dan Tasneem Sayorwan sayang. Ya, kami sayang dia. Kamu ada masalah? Hehehe.
Nama kawan kami Azlan Musyabri. Dia seorang yang skema. Berganda-ganda skema dari kami berdua. Dia skema, tapi kami sayang dia. Sebab dia kawan yang baik walaupun skema.
(haha, Lan mesti marah ain buat enri macam ni)
Sebenarnya, saya cuma nak ucapkan selamat maju jaya kepada Lan. Dia akan terbang ke luar negara (Australia) bagi menyambung pengajiannya. Saya belum bertanya dengan jelas jurusannya, dan bila dia akan bertolak. Huhu, saya rasa saya kawan yang teruk bila tidak mengendahkan dia akhir-akhir ini. Sibuk la konon... Ain minta maaf Lan noh...

11 komen tak puas hati:

humaiRah said...

rindu ain.. rindu lan!

T_T

syg kamu berdua...

F.Aminurrashidd said...

hohoho sajer nyebok.. ang ni memang x patot laaa~ lalalala~

humaiRah said...

komen lan dalam ym...ahehheh


lans musyabri: assalamualaikum
neem: yee
neem: ws'lam wbt
lans musyabri: azlan mana nih?
lans musyabri: huhu
lans musyabri: apa habaq?
lans musyabri: hm?
neem: hehee
neem: tgk laa
neem: alhamdulillah
neem: sihat2
lans musyabri: adeih...
neem:
neem: hehehehehe
lans musyabri: no comment
lans musyabri: wuu..
neem: nape wuu..
lans musyabri: p boh gambaq plak
lans musyabri: haiyaa
neem:
neem: xpe2...
neem: malu la 2
neem: kui3
lans musyabri: segan sih
neem:
lans musyabri:
lans musyabri: kalau neem x da yang kenal lan rasanya
lans musyabri: kalau ain tu..
lans musyabri: haiyaa
neem: hehehe
lans musyabri: haishh..
lans musyabri: sabaq ja la

ain fathihah said...

hahaha
gelak [guling2]
Lan mg sentiasa kena sabaq dgn dua gadis comel ni..
kn nim kn?
hihihi

satuwarisan2008 said...

anda telah dicabar oleh aku untuk menjawab satu perkara.. so.. sila ke laman aku.. huhuhh..

ain fathihah said...

(n_n)

Bro knie said...

janji semua bahagia...

selamber tol... hhehe..

~layan~

F.Aminurrashidd said...

anda telah di tag.. sila ke pages blog aku.. heheheh siyess!

mama moden said...

salam, tahniah utk lan yg akan berangkat keluar negara meneruskan study. nt balik raya di malaysia mai rmh mama yer.... boleh pekena lontong lagi. tahniah&syabas buat lan. baik2, jaga diri dirantau orang

amal kah? said...

huh

xsgka dak tusyen dulu(lan)yg sgt skema..
da nk fly!!
huhu

mangsa keadaan said...

aduih...