mereka yang tegar

Tuesday, June 16, 2009

kredit to Luth


TQ to Luth. Ni memang tutorial photoshop yang mudah dan cepat. Tapi Ain puas hati dan seronok bila tengok hasil kerja sendiri ni. Hehe. Sebenarnya nak sangat buat yang tonjolkan imej berwarna dalam imej hitam putih tu..tapi, tak jadi..waa!! nak tanya Luth, tapi Luth tak online pun...cepat lah online wahai cikgu Luth...huhu

7 komen tak puas hati:

Luth Textile said...

im here.. online la..
lalalala...

ummumishkah said...

expert dah tu.. :)

ain fathihah said...

hehe..banyak lagi kena belajar..

sonok la Luth..

DssBlog said...

luth si abg kacak byk tutorial :P

ain fathihah said...

Luth kacak?

haha..

rasanya dia nampak manis sebab kening dia sedikit lebat kot...

neem said...

arr... jelesnya..

kalu neem belajar, neem try belajar sendiri dengan ms.youtube.

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Ada ulam ulam kampung
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.