mereka yang tegar

Saturday, January 31, 2009

pasca-Astar

Salam'alaik. Debat Terbuka Astar 2009 berakhir. Langkah pasukan debat UPSI jeda seketika di sini. Mengumpul kekuatan untuk perjuangan seterusnya. InsyaAllah.
Kedudukan pasukan :
Ranking 5. Pasukan UPSI (B) Hafiz, Baehaqi, Shahirah dan Rasmini
pengiring pasukan ini, Abu dan Kamaruddin
Ranking 10. Pasukan UPSI (A) Shahida, Nadia, Kaza dan Suhaimi
pengiring pasukan, Aini, Fawis dan Ain Fathihah (eh nama aku)
Tak lupa juga kepada senior-senior debat UPSI yang sudi datang menjengah kami adik-adik junior walaupun sedang sibuk berpraktikal. Seronok bila ada Kak Matun, Kak Bieb, Kak Nadiah, Abg Datu, Abg Indra dan Abg Faiezi. Okey, segan nak membebel panjang-panjang. Jom kita tengok gambar lagi. La la la...
Pasukan UPSI (B) masa octo-final. Kak Nadia Fitriyana dapat best debater masa perlawanan ni. Bagus! Abg Kaza pula sangat lahar masa ni. Opss! Kalah dengan UITM (E), huhu. Tak apa lah, belum ada rezeki. Tahniah untuk pasukan UPSI (A), yang mara ke suku akhir. Maaf tiada gambar, saya tidak ikut UPSI (A).
Kembar tiga (mak asing-asing, pak lain-lain), sentiasa bersama. Hehehe. Amat terharu mendapat penghargaan daripada Kak Nadia, Kak Shahida dan Abg Kaza. Yeahhh!! Kami memang berusaha menjadi pom-pom girls terbaik.
Muka serius Kak Nadia. Dia sangat bagus masa ini. Penyampaian yang baik. Bersemangat betul!
Masa kuarantin setengah jam. Kuarantin? hehe. Memang saat-saat getir masa ni. Persediaan terakhir sebelum masuk ke sidang debat.
Seperti biasalah, kami gadis pom-pom setia (tak termasuk Fawiz dan Suhaimi tau!) Tengok gadis bertudung krim tu, bajet comel. Hehe.

11 komen tak puas hati:

Abu Amirul said...

salam nurul ain,
amboi mcm pengkritik AF pulak....
cuti tak balik kg ke?
lihat blog saya, gambar nurul ain terpampang sebagai penerima hadiah menjadi follower ke 10.
ok take care.

Anonymous said...

aku memang x puas hati.. pertikaian pertama.. nama aku Fawiz, bukan fawis.. yang kedua, weii?? Pom pom girls??? aku pown?? Puh leaseee... (copy kak nadiah punyerr) hahaha..

rasasayang said...

terima kasih Abu Amirul
malu i, jd glemer pula
(knpa tak letak link blog i sekali dalam entry suprise tu? ahaks!)

rasasayang said...

haha
berani hg pertikai aku?
ciss! nanti hg

Fawiz ka? ala, sama ja bunyinya dgn fawis. aku tak ingt ejaan nama hg. tu la, nama tak glemer...

haha, jgn tak ngaku, kita sama2 pom-pom girls yaa...hg la cheer leader!

F.Aminurrashidd said...

hahaha~ senget..

Luth Textile said...

mmg comel pon..
SKEMAAAAAAAA je..

Pjoyz Zul said...

Ahaks... dah ready nak meletop time NC cup nanti? banyak dah mencerap nih... tggl nak kuar jek... wakkakaka

rasasayang said...

to abg pjoy,
hehe
hrp2 dh byk improvement dlm diri..
la la la
tp nk champ NC, payah la agaknya..
ramai lg bgus dr ain..

rasasayang said...

to Luth,
hehe
xpa2, skema2 pn tetap comel!

satuwarisan2008 said...

salam!!! dak upsi kan?? perasan x aku?? uhuuh dak UTM...

satuwarisan2008 said...

kuat betul ingatan ko.. tapi bukan sebab kalah.. ada hal lain la.. hahahah.. jangan pkir bondo lain.. kalah tu benda bese je... integriti nanti ko datang UTM x??