mereka yang tegar

Sunday, October 04, 2009

sumpah kamu takkan kenal

Ha Ha Ha!

pura-pura naif yang orang takkan kenal bila gambar-gambar di bawah telah ditutup muka (bahagian mata sahaja).

Jangan pandai-pandai nak teka siapa di dalam gambar.

Tudung Syria



20 komen tak puas hati:

Han Ri said...

Wah, ada poster Demi Cinta di dinding! :D

MuhD NoR AzyM said...

Comel gak ko buat tudung cmtu...tapi background yg semak mengurangkan serba sedikit kecomelan ko ain..haha

ain fathihah said...

haha background mg masa tu tgh semak gila sbb aku tgh kalut2 print something smbil bersiap2 nk kuar..

din3187 said...

macam kenal je tudung..hehe..

cantik bila awak pakai..sesuai sangat..

F.Aminurrashidd said...

hai Ain.. tudung syria melanda geng BM sem lepas. skunk tudung Lilit segala. biler nak pakai lak? hahahaha~

anyway.. tudung tu kan wajib girls pakai. (haku x wajib yer) so Go on jer lah.. hehe

ain fathihah said...

hahaha fawez..

mcm yg hg kenal aku, aku ni bukan jenis ikut pun segala jenis tdg up-to-date nih.

bak kata suhaimi, aku ni mg macam perempuan kampung yg tak reti pakai baju elok2..huhu

waa~

aineeA.S said...

nmpak matured sket ain pkai tdung tu. kalo nk maintain kiut tdung bawai la :P

Encik Azizan said...

bole thn..klu ckp model pon ley caye la..ngeh3

Anonymous said...

wow....anggun nya ain...terserlah keanggunan mu..kalau jdi model tudung ni tak bleh cari makan model ariani si ikin mawi tuh...cayalah!!

miyoko-anna

Anonymous said...

alamak bila senyum pic yg tdg purple tu mcm senyum lisa surihani pelakon cun tu la...

ninim said...

kenapa semua orang memuji hang adik....paperpun hang telah berjaya membuat orang tak kenal hang malam mesyuarat agung tu...tahniah dapat Anugerah Pakaian Tercantik malam tu...

~ngeeee ~

ain fathihah said...

haha..
kak eni,xtau la kenapa orang puji.
aku terima aja pujian.
sila la sila la puji lg.

hehe.

ismiaisha said...

hehe~
ain nmpak matured pkai tdg tu..
nmpak sdikit tembam jgak..
=)

bila nk pkai tdg ni g kelas?
hehe~
=D

Lun said...

bilik dilanda tsunami ke hehe ^_^

neem said...

comel laa...

neem x leh pakai. muka bulat gile!

ain fathihah said...

ct ecah.aku x pakai la kot tdg ni p kelas..segan lorh..

Lun, bilik dilanda tsunami n puting beliung katrina sX

Nimmm!! ain pakai pn jadi bulat gl muka..ahaha, jenuh ekjas nk kurangkn kebulatan itu..

dotblogspotdotkom said...

huhuhu.... mmg tak menahan model tudung yg sorang nih...huhuhuhu

matul said...

ain memang comel kan...
pakai fesyen pape pn, yg penting mesti menurut syariat...

ain fathihah said...

:ar! kak matun..

menyentap dan disentap

TQ kak..

a kl citizen said...

assalammualaikum

comel!