mereka yang tegar

Thursday, February 25, 2010

jawab tag blogger No One Knowzz

Tiba2 kena tag dengan mira. Budak bilik depan saya. Heh, sebelum-sebelum ni saya memang sangat malas nak jawab tag (& takkan jawab pun), tapi, sebab tag ni mira yang bagi..saya jawab jugaklah..

 

Jawab dengan tak ikhlas, takut plak kena halau keluar rumah. hehe

 

ADAKAH ANDA RASA ANDA HOT??

Semestinya YA! Tengah demam ni, badan pun suam-suam hangat ja

 

UPLOAD WALLPAPER PC/LAPTOP YG ANDA SDG GUNAKAN SEKARANG...

 

CERITA PASAL GAMBAR...

Desktop background yang dah sedia ada daripada Window 7.

 

BILA KALI TERAKHIR ANDA MAKAN PIZZA...

Minggu lepas kat QB. Apa QB? Queensbay.. masa reunion dengan sahabat2 sekelas. Tu pun sampai lambat dan makan pizza yang dah sejuk gila dah.

 

LAGU TERAKHIR ANDA DENGAR....

Lady Gaga..tak pasti mana lagu terakhir..antara Bad Romance, Paparazzi, Telephone @ Poker Face.

 

APA YG ANDA TGH BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG INI???

Sikat rambut.

 

SELAIN DRPD NAMA SENDIRI ANDA DIPANGGIL NAMA  APA??

Ain. Tata (family). Almost…..budak kecik.

 

TAG LAGI 8 BUDAK

1.belalang

2.rama2

3.kumbang

4.katak

5.tikus

6.pacat

7.seladang

8.rusa sambar

 

SIAPAKAH ORG NO 1 KPD ANDA?? (alamak, dah isi 1-8 baru perasan soalan ni..malas nak tukar, jawab je lah)

Mangsa tangkapan esok pagi. Untuk lab project Animal Physiology

 

KATAKAN MENGENAI ORG NO 5

Teringin nak bedah dia lagi. Nak yang besar-besar macam masa matrik dulu

 

NO 3 ADA HBGN DGN SIAPA?

Kumbang? Kumbang mungkin ada hubungan dengan bunga.

 

BAGAIMANA PULA DGN NO 4??

Tak dapat diluahkan dengan kata-kata. Tengok je lah gambar ni

 

PESANAN KPD ORG NO 6

Hisap darah baik-baik ya.. dah kenyang, sila jatuh sendiri

 

KATA2 CINTA UTK ORG NO 2

Sori lah hari tu tangkap kaum hang, tapi banyak pulak sayap yang rosak. huhu

 

ADAKAH NO 7 & 8 MEMPUNYAI PERSAMAAN?

Dua-dua ada di Pusat Konservasi Hidupan Liar, Sungkai

 

BERIKAN 5 YG ANDA TAU TTG ORG YG MEN'TAG' ANDA

Mira. Cool beb. Nampak ja skema, tapi okay sikit ja dari ku. Kawan dari sekolah, lepas tu pi matrik Penang sama-sama, then masuk UPSI sekali, jadi classmate. Tapi tak penah rapat sangat pun! Banyak yang ku tak tahu pasal Mira ni. Apapun, berkawan tanpa syarat.

 

PERSAMAAN ANTARA KAMBING DAN LEMBU

Dua-dua terpaksa merelakan kantung susunya diramas2 oleh manusia masa nak perah susu.

 

PERASAAN ANDA TAG INI?

………….(nothing)

 

ADAKAH ANDA TAU SI RAZMAN ITU SENGAL?

Razman? Ex-boyfriend ku yang mana satu ni? haha

 

GAY OR LESS??

Both bukan. Apa punya soalan laa tanya macam ni. Hey hey! Aku wanita normal dan semestinya bernafsu pada lelaki.

3 komen tak puas hati:

amirah said...

haha...sy hargai
terima kasih luangkan masa menjawab..

nadianarzaray said...

hahahha..bernafsu pada lelaki???hohoho...no komen...

ain fathihah said...

mira, yela..lepas ni kamu dilarang sama sekali tag saya lagi..hehe

Kak Nad, kita normal kan. normal. so, takkan boleh nak bernafsu pada wanita? yuks