mereka yang tegar

Thursday, June 19, 2008

amatur yg teruja

Sebagai seorang gadis nakal yg agak gemar men'snap' gambar2 tidak kira di mana jua saya berada, saya amat tertarik melihat blog abg suhaimi dan konco2nya di http://www.kacalensa.blogspot.com/.
Wahh! entah mengapa mata saya terpaku apabila melihat gambar2 daun bersama titisan2 air hujan yg begitu mengasyikkan.
Terus sahaja saya menegur abg suhaimi di YM bertanyakan mengenai gambar2 itu
& saya berasa amat teruja apabila abg suhaimi mempelawa (kemungkinan besar ajak2 ayam shj) saya utk menyertai(tidak rasmi) team kacalensa beliau. Sambil menolak, saya memberi alasan tidak pandai mengambil gambar2 menariknya.
Heh, sekali lg saya berasa teruja apabila abg suhaimi memuji koleksi gambar2 saya yg telah dilihatnya.


"gambar ain tangkap abg tgk menarik laaaaa"
"ada benda nak disampaikan"
"kedudukan gambarpun menarik"
"jadi xkisah pakai kamera apa, asalkan ada nilai dan shoot yg menarik"

Jadi, saya dengan senang hati ingin mempamerkan koleksi gambar yg saya ambil sepanjang di KMPP.
Gambar2 ini bg saya,
membawa seribu satu kenangan dan pengertian

Gambar ini saya ambil semasa bersendirian menelaah nota2 kuliah biologi semester satu

ujian pengesahan darah di makmal biologi

biofilic (Bro Kaini SMS yg dia amat sukakn gambar ini)

menjelang detik2 terakhir di KMPP (gambar oleh sahabat saya, Tira)

p/s: tira, rindu sgt2!

Hand of Wax (arca ni dah berada dlm simpanan seseorang)

hati mereka yg gembira

cikgu cikgi

3 komen tak puas hati:

AHMAD IKHSAN ABD AZIZ said...

cik ain..smart la gambar2 tuh~...

Anonymous said...

erm..boleh la tahan (hik! hik! jeles je :P)

ehem..'Cegu Ayin'..ada silap ejaan la dlm blog ni..he3

(Guess_Me)

humaiRah said...

herm2..simpanan ssorg? sape3????